Boxer Verzorging

 

boxerVerzorging van de boxer

De boxer heeft een grote behoefte aan gezelschap en beweging. Als deze behoeften niet worden voldaan, dan kunnen ze destructief worden als ze te lang alleen thuis worden gelaten.
Boxers zijn ideaal voor mensen die hun hond het meest van de tijd dichtbij zich houden of voor grotere, drukke gezinnen waar altijd wel iemand thuis is. Ze doen het goed op het platteland of in een flat, zolang ze maar de mogelijkheid hebben om te stoeien en hun overtollige energie kwijt te spelen.
Als je in een meer stedelijk gebied woont, dan zijn regelmatige wandelingen aangeraden.

Boxers kunnen niet goed tegen warm weer en voorzorgsmaatregelen zijn nodig om oververhitting te voorkomen. Ze moeten ook beschermd worden tegen de koude omdat ze een korte vacht hebben.
Hun vacht is echter makkelijk te verzorgen en zal helder glanzend zijn zolang ze goede voeding krijgen, af en toe in bad gaan en regelmatig met een rubberen handschoen of rosborstel worden verzorgd.

Sommige boxers kwijlen buitensporig en sommige briesen en snurken. Boxers hebben een gemiddelde levensverwachting dat varieert van 7 tot 10 jaar.


Geïnteresseerd in boxer pups? Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal puppies en breed gamma.

U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.

Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Boxer

Ras

Ras

Voeding

Voeding

Karakter

Karakter