Boxer Voeding

 

boxerVoeding voor de Boxer

Zoals bij elke andere hond, geven de tanden en het spijsverteringskanaal van de Boxer duidelijk aan dat hij een vleeseter is. Of je nou kiest voor nat- of droogvoer: let erop dat vlees bovenaan de lijst met ingrediënten staat en dat het voer zo min mogelijk graan bevat.

Droogvoer is in verhouding voordelig en makkelijk – let er dan wel op dat je Boxer voldoende drinkt zodat hij voldoende vocht binnenkrijgt.
Natvoer bestaat voor ongeveer 80 procent uit water en is door de intense geur vaak veel populairder onder honden. Natuurlijk kun je ook afwisselend nat- en droogvoer aanbieden.

Als je kiest voor BARF (staat voor Biologicallly Appropriate Raw Food – “biologisch geschikt rauw voedsel”) en dus voor het zelf samenstellen van hondenmaaltijden, moet je jezelf van tevoren heel goed informeren om ondervoeding te voorkomen, want naast rauw vlees heeft je Boxer ook groenten, oliën, botten en kruiden in afgestemde hoeveelheden nodig. Daarnaast kun je je viervoeter ook gedroogde kauwproducten voor gebitsreiniging geven.


Geïnteresseerd in boxer pups? Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal puppies en breed gamma.

U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.

Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Boxer

Ras

Ras

Karakter

Karakter

Verzorging

Verzorging