Chiwawa’s

chiwawaDierenplezier, specialist in Chiwawa rashondjes

De Chiwawa is tegenwoordig erg in. Ze staan bekend als lieve kleine hondjes, ideaal als gezelschapsdier.

Droom jij ook van een lieve Chiwawa als huisdier? Bij Dierenplezier kan je rasechte Chiwawa’s vinden in allerlei kleuren, langharig of kortharig.

Onze winkel ‘Dierenplezier’ heeft een nationale herkenning. Alle Chiwawa’s zijn volledig in orde. Ze zijn geënt tegen de meest virale aandoeningen, ontwormd, geïdentificeerd door middel van een tatoeage of microchip en ze zijn tevens geregistreerd bij BVIRH waardoor ze vlug met hun baasje herenigd worden mochten ze weglopen van huis. Nieuw is dat ze nu ook beschikken over een Europees paspoort.

De Chiwawa’s die verblijven bij Dierenplezier zijn heel lieve en sociale puppy’s. Onze naam zegt het al, bij ons hebben de dieren plezier. De Chiwawa pups worden niet opgesloten. Ze lopen regelmatig rond in de winkel waardoor ze erg sociaal zijn met mensen en soortgenootjes.

In onze winkel vind je ook alle toebehoren die uw Chiwawa nodig heeft zoals voeding, slaapgerei, leibanden, jasjes, …

Interesse in een Chiwawa puppy? Kom eens langs in onze winkel. Dierenplezier staat gekend om hun grote aantal raspuppy’s en breed gamma.

Naast onze specialiteiten (Chiwawa, Mops en Shar-pei) vindt u bij ons ook een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Contacteer ons gerust via telefoon op 03/455 57 55 of via ons contactformulier.