Duitse Dog Voeding

 

Duitse Dog hondenVoeding

De Duitse Dog heeft een grotere eetlust dan hun kleinere soortgenoten, maar ze hebben ook een tragere stofwisseling, zodat ze minder calorieën en vetten in hun voeding nodig hebben om slank en gezond te blijven. Grotere rassen hebben ook een stevig skelet en gewrichten nodig om zich te ontwikkelen en in stand te houden. Als gevolg daarvan hebben ze een grotere behoefte aan mineralen zoals calcium en fosfor.

Het is uiterst belangrijk honden van grote en zeer grote rassen niet te overvoeren, niet alleen vanwege de algemene gezondheidsproblemen die bij alle honden voorkomen, maar ook vanwege de veel voorkomende gezondheidsproblemen die bij alle honden voorkomen. Wanneer de botten van de hond zijn lichaam niet meer kunnen dragen omdat hij te veel is aangekomen, loopt hij het risico misvormd te raken, vooral als hij nog jong is.

Geef uw Duitse Dog één of twee keer per dag te eten. Oudere honden, vooral die met hondenvoer uit blik, kunnen er de voorkeur aan geven vaker kleinere porties te eten. Duitse Doggen hebben de neiging om snel te eten zonder goed te kauwen, wat kan leiden tot darmproblemen. Kleinere porties kunnen een minder hongerig gevoel geven.

Interesse in Duitse Dog puppies?

Geïnteresseerd in Duitse Dog pups? Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal puppies en breed gamma.
U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.
Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Duitse Dog

Ras

Ras

Karakter

Karakter

Verzorging

Verzorging