Duitse Herder Karakter

 


duitse herder

Karakter van de Duitse Herder

De Duitse Herder heeft een sterk karakter en vechtinstinct, in combinatie met een van de beste neuzen. Hij is gehoorzaam, loyaal en trouw in alle omstandigheden, maar ook heel aanhankelijk, levendig en vrolijk bij zijn baasje.

Opvoeding is belangrijk voor alle rassen, en zelfs nog belangrijker voor een Duitse Herder. De opvoeding zal het toekomstige gedrag van de hond echt conditioneren. Een Duitse Herder leert bovendien erg graag bij en doet niets liever dan zijn baasje plezieren en gehoorzamen.

De Duitse Herder is een sportieve hond, die ruimte en beweging nodig heeft. Hij kan net zo goed leven in de stad en op een appartement, zo lang hij elke dag lange wandelingen kan maken. Anderzijds kunnen ze vaak niet goed alleen zijn, je laat hen dus best niet de hele dag alleen thuis. Dit ras behoort misschien niet tot de jachthonden maar toch blijven de typische instincten aanwezig, ze gaan namelijk graag speuren en wandelen.

Duitse Herder honden te koop

Wil je een Duitse Herder hond kopen? Bij Dierenplezier hebben we een groot aantal puppies beschikbaar waaronder ook Duitse Herder pups. Je bent steeds welkom in onze winkel in Boechout om kennis te komen maken met onze honden.
Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s, waaronder dus de Duitse Herder.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer info over Duitse Herders

 

Ras

Ras

Verzorging

Verzorging

Voeding

Voeding