Labrador Voeding

 


labrador

Het is belangrijk om je Labrador puppy van kleins af aan een goede, evenwichtige voeding te geven. Een gezonde voeding zal een positief effect hebben op heel zijn verdere leven.

Voor een pup is het vooral belangrijk dat de overschakeling van moedermelk naar vaste voeding geleidelijk aan gebeurt. Goede fokkers zijn hiervan op de hoogte en zij besteden hier dan ook voldoende aandacht aan.
Als je je puppy mee naar huis neemt, zal hij waarschijnlijk al een tijdje vaste voeding gekregen hebben bij de fokker. Het spijsverteringsstelsel van jouw puppy zal wel nog een tijdje heel gevoelig zijn. Geef hem daarom de eerste weken liefst dezelfde voeding die hij kreeg bij de fokker. Als je wilt overschakelen op andere voeding, doe dit dan geleidelijk aan.

Bespaar zeker niet op de voeding van jouw Labrador puppy. Er zijn heel wat goedkopere merken verkrijgbaar, maar deze bevatten vaak niet de juiste voedingsstoffen die jouw Labrador puppy nodig heeft. Geef je puppy daarom ook altijd voeding die aangepast is aan zijn leeftijd. Speciale puppy voeding bevat bovendien de nodige bouwstoffen om zijn lichaam op een gezonde manier te ontwikkelen. Zowel voor zijn spijsverteringsstelsel, zijn gewrichten, zijn spieren als zijn algemene ontwikkeling.

Labrador honden te koop

Geïnteresseerd in Labrador puppies? Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal puppies en breed gamma.
U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.
Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer info over Labrador Retrievers

Ras

Ras

Karakter

Karakter

Verzorging

Verzorging