Maltezer Karakter

 


maltezer

Karakter van de Maltezer

De Maltezer is een levendig, onvermoeibaar en beminnelijk ras. De Maltezer kan met iedereen opschieten, ook met kinderen die niet te ondeugend zijn, en is voor niemand op zijn hoede. Dit maakt het natuurlijk eenvoudig om een band te sluiten, maar tijdens wandelingen zal de hond gewoon met iedereen meelopen. Houd uw Maltezer dus goed in de gaten! In huis volgt het hondje vrolijk iedereen van hier naar daar. Hierdoor brengt een Maltezer veel leven in huis.

De Maltezer is ook een echte liefhebber van de fijnere dingen in het leven, en hij houdt van de eenvoudige genoegens. De kleine puppy heeft niet veel nodig om tevreden te zijn, maar hij heeft wel gezelschap nodig. Hij veracht het absoluut om alleen te zijn! Dit soort hond vereist een zachte aanpak en stelt het niet op prijs als mensen luide stemmen gebruiken. Als u tegen hem praat, moet u dus goed op uw intonatie letten.

Tenzij er een dreiging is, zal de hond zelden blaffen. Het opvoeden van een Maltezer is niet moeilijk omdat het een heel slim ras is, maar het is wel nodig. Dit ras is meestal geen probleem als het gaat om het aanleren van vaardigheden. Bovendien zal de Maltezer zich in elke situatie thuis voelen, of u nu in een appartement woont of in een groot huis… zolang hij maar in een zorgzame omgeving terechtkomt.

Maltezer honden te koop

Geïnteresseerd in Maltezer honden? Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal hondenrassen en breed gamma.

U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.

Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren via info@dierenplezier.info, op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Maltezer

Ras

Ras

Voeding

Voeding

Verzorging

Verzorging