Newfoundlander Karakter

 


newfoundlander

Karakter van de Newfoundlander

De Newfoundlander is een hond die zelfverzekerd, vriendelijk, intelligent en zachtaardig is. Degenen die hem kwaad willen doen, zullen op afstand worden gehouden door zijn verbiedende blik. Newfoundlanders hebben een scherp gevoel voor gevaar en zullen er alles aan doen om hun eigenaar te beschermen. Hoewel hij dus een uitzonderlijke waakhond is, maakt zijn kalme en volgzame houding hem tot een ideale gezinshond.
Net als elke andere hond heeft de Newfoundlander opvoeding nodig. Het is ook aan te bevelen een gehoorzaamheidstraining te volgen voordat u een Newfoundlander in huis haalt; iedereen houdt van een schattig klein beertje, maar wat als ze groter worden?

Ondanks de Newfoundlander zijn grootte beschouwt hij zichzelf als een schoothondje en vindt hij het heerlijk om op de voeten van mensen te leunen en te zitten. Daarnaast wandelt de Newfoundlander graag, maar zijn voorliefde voor water is welbekend. Hij is een natuurlijke redder in nood en kan een nuttige metgezel zijn voor ouders die een zwembad hebben of graag met hun kinderen gaan zwemmen, hoewel hij nooit volledig verantwoordelijk mag zijn voor hun veiligheid. Zonder twijfel is dit een van zijn meest opmerkelijke eigenschappen (waterwerk).

De gemiddelde leeftijd van de populatie ligt rond de tien jaar. Natuurlijk sterven sommige honden eerder dan andere, en sommige honden leven langer.

Newfoundlander honden

Geïnteresseerd in newfoundlander honden? Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal puppies en breed gamma.
U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.
Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Newfoundlander

Ras

Ras

Voeding

Voeding

Verzorging

Verzorging