Rottweiler Voeding

 


rottweiler

Voeding voor de Rottweiler

De Rottweiler heeft als puppy een intense en langdurige groei gedurende maximaal 18 maanden. Hij heeft in deze fase hondenvoer nodig dat is afgestemd op zijn unieke voedingsbehoeften en helpt bij de gezonde ontwikkeling van uw Rottweiler zijn botten en spieren. Een sterk immuunsysteem, een evenwichtig groeipatroon en een gezonde spijsvertering worden bij Rottweiler pups allemaal bevorderd door hoogwaardige eiwitten, vitaminen en antioxidanten.

De Rottweiler kan worden gekarakteriseerd als atletisch gebouwd. De gespierde massa en het krachtige gebit van de Rottweiler maken hem tot de ideale waakhond. De Rottweiler is ook bekend om zijn vacht, dat vlekken van een roodbruine kleur heeft en een kortere vacht die zwart van kleur is. De Rottweiler is een zeer populaire familiehond, omdat hij vaak kindvriendelijk is, aanhankelijk, vreedzaam en zeer goed luistert.
De Rottweiler wekt de indruk een zelfverzekerde hond te zijn die absoluut niet bang is en hij houdt voortdurend zijn omgeving in de gaten.

Rottweiler honden

Geïnteresseerd in Rottweiler honden? Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal puppies en breed gamma.
U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.
Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer info over Rottweilers

Ras

Ras

Karakter

Karakter

Verzorging

Verzorging