Amerikaanse Stafford Voeding

 


Amerikaanse Stafford hond

Voeding voor een Amerikaanse Stafford

Zoals bij elke andere hond, geven de tanden en het spijsverteringskanaal van Amerikaanse Stafford duidelijk aan dat hij een vleeseter is. Of je nou kiest voor nat- of droogvoer: let erop dat vlees bovenaan de lijst met ingrediënten staat en dat het voer zo min mogelijk graan bevat.

Droogvoer is in verhouding voordelig en makkelijk – let er dan wel op dat je hond voldoende drinkt zodat hij voldoende vocht binnenkrijgt.
Natvoer bestaat voor ongeveer 80 procent uit water en is door de intense geur vaak veel populairder onder honden. Natuurlijk kun je ook afwisselend nat- en droogvoer aanbieden.

Als je kiest voor BARF (staat voor Biologicallly Appropriate Raw Food – “biologisch geschikt rauw voedsel”) en dus voor het zelf samenstellen van hondenmaaltijden, moet je jezelf van tevoren heel goed informeren om ondervoeding te voorkomen, want naast rauw vlees heeft je Amerikaanse Stafford ook groente, oliën, botten en kruiden in afgestemde hoeveelheden nodig. Daarnaast kun je je viervoeter gedroogde kauwproducten voor gebitsreiniging geven.

Amerikaanse Stafford pups te koop

Ben je op zoek naar een Amerikaanse Stafford pup? Bij Dierenplezier in Boechout komen regelmatig nieuwe nestjes met puppies binnen. Houd de website in de gaten of kom eens langs in onze hondenkennel te Boechout (Antwerpen).

Meer over de Amerikaanse Stafford

Ras

Ras

Verzorging

Verzorging

Karakter

Karakter