Beauceron Karakter

 


Beauceron honden

Karakter van de Beauceron

De Beauceron is een grote en krachtige hond. Natuurlijk is dus ook een sterke leider aangeraden om de energiebundel in toom te houden. Het baasje moet dus zowel geestelijk als lichamelijk sterk zijn. Het is aangeraden om voor voldoende activiteiten te zorgen om hem genoeg beweging te kunnen geven.

De Beauceron zijn temperament en indrukwekkend uithoudingsvermogen komen goed van pas tijden de opvoeding. Voor jouw pup raden we aan om voldoende voor uitdaging te zorgen zodat zijn aangeboren beschermingsdrang en zijn neiging tot zelfstandigheid geen probleem veroorzaakt.

Als je Beauceron niet wordt ingezet als herdershond of werkhond moet de intelligente hond absoluut op een andere manier worden uitgedaagd. Een goed alternatief is bijvoorbeeld hondensport. Het ravotten in de natuur en nieuwe uitdagingen zoeken zorgt niet enkel voor een evenwichtige hond, maar ook voor een sterke band tussen de hond en zijn baasje.

Hoe verbonden de Beauceron ook is met zijn baasje, tegenover vreemden is de hond wantrouwend. Het is echter niet zijn gewoonte om luid te blaffen. Hij zal de vreemde eerder van een afstandje in de gaten houden.
De Beauceron ontgaat niets en hij zal er zeker niet voor terugdeinzen om een aanvaller tegen te houden. Eenmaal dat hij ervan overtuigd is dat zijn gezin geen gevaar loopt laat hij zich uiteindelijk ook graag door vreemde mensen aaien.

Beauceron hond kopen

Op zoek naar een Beauceron hond? Bij Dierenplezier hebben we regelmatig een nestje met Beauceron puppies. Houd onze website in de gaten of kom eens langs in onze hondenkennel in Boechout (Antwerpen).

U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.

Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren via info@dierenplezier.info, op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Beauceron

Ras

Ras

Voeding

Voeding

Verzorging

Verzorging