Beauceron Verzorging

 


Beauceron honden

Verzorging van de Beauceron

Als je deze moedige onverschrokken hond aan je zijde hebt is er geen gevaar. De meeste mensen willen liever geen krachtmeting aangaan met een Beauceron. Met een schofthoogte tot 70 cm bij reutjes, een statig gewicht tot 50 kg en de sportieve lichaamsbouw ziet de hond er zonder twijfel indrukwekkend uit.

Vaste momenten voor maaltijden zijn belangrijk, maar aan te raden voor de verzorging van je Beauceron. Laat je hond van jongs af aan wennen aan de nodige verzorging en verzorgingsapparaten. Neem op regelmatige basis tijd om de vacht, oren, nagels, tanden en het tandvlees van je Beauceron te controleren en te reinigen.

Dankzij de korte en harde vacht is het genoeg als je de vacht één keer per dag schoonwrijft. Oren, tanden en tandvlees moeten eens per week worden nagekeken en schoongemaakt. Ook de nagels (en de hubertusklauw) moeten van tijd tot tijd geknipt worden om verwondingen te voorkomen.

Hoe regelmatiger je jouw Beauceron verzorgt, hoe sneller de hond zal leren om stil te zitten. Het kan anders een hele uitdaging worden om de tanden van een volwassen Beauceron te reinigen.

Beauceron hond kopen

Op zoek naar een Beauceron hond? Bij Dierenplezier hebben we regelmatig een nestje met Beauceron puppies. Houd onze website in de gaten of kom eens langs in onze hondenkennel in Boechout (Antwerpen).

U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.

Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren via info@dierenplezier.info, op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Beauceron

Ras

Ras

Voeding

Voeding

Karakter

Karakter