Beauceron Voeding

 


Beauceron honden

Voeding voor de Beauceron

Om gewrichtsproblemen, maagrotatie of andere gezondheidsproblemen te voorkomen is een gezonde en evenwichtige voeding van je Beauceron erg belangrijk.
Het zorgt ervoor dat hij wordt voorzien van de meeste belangrijke voedingsstoffen zodat hij zich goed kan ontwikkelen en een lang en gezond leven heeft.

Bij een volwassen Beauceron moet het voer voldoen aan bepaalde voorwaarden, namelijk een hoog vleesaandeel (70-80%) voor de levering van eiwitten, liefst geen tarwe, soja of andere onnodige vulstoffen. Zo min mogelijk suiker of andere zoetstoffen en vrij van kunstmatige smaakversterkers is aangeraden.

Het is bovendien ook aan te raden om de dagelijkse hoeveelheid voer over twee maaltijden per dag te verdelen. Je Beauceron zal zich snel instellen op deze vaste voertijden en het schooien tussen de maaltijden zal afnemen. Te veel snoepjes tussendoor moet je het best vermijden. Vers drinkwater moet altijd ter beschikking staan.

Beauceron hond kopen

Op zoek naar een Beauceron hond? Bij Dierenplezier hebben we regelmatig een nestje met Beauceron puppies. Houd onze website in de gaten of kom eens langs in onze hondenkennel in Boechout (Antwerpen).

U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.

Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren via info@dierenplezier.info, op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Beauceron

Ras

Ras

Karakter

Karakter

Verzorging

Verzorging