Boomer

 


boomer pups te koop

Geschiedenis van de Boomer hond

Boomer honden zijn geen echte rashonden maar een kruising tussen 1 of 2 harige honden van klein of middelgroot formaat. Bijvoorbeeld een Lhasa Apso & Maltezer, een Maltezer & Shih Tzu of Lhasa Apso Shih Tzu. Andere varianten zijn ook mogelijk tussen witte (Maltezer, Bolognezer en Bichon Frise) en gekleurde (Shih Tzu, Lhasa Apso en Leeuw-) honden.

Boomer karakter

Boomer honden zijn in de eerste plaats gezelschapshonden. Ze zijn dus ideale schoothonden of speelhonden. Daarnaast hebben ze een zeer lief karakter en kunnen ze goed omgaan met andere honden.
Ondanks hun kleine gestalte zijn deze honden zeer alerte waakhonden. Ze zullen je dus zeker zonder vrees waarschuwen wanneer er gevaar dreigt.

Boomer pups te koop

Ben je op zoek naar een Boemer of Boomer pup? Geen probleem Dierenplezier heeft een groot aanbod van Boomer pups te koop.
Een Boomer puppy kopen doe je niet zomaar via het internet. Daarom kan je alvast onze beschikbare hondjes terugvinden op onze website. Zo heb je alvast een idee hoe deze hondjes eruitzien.

Kom gerust eens langs in onze winkel om de hondjes van dichtbij te bekijken.

Dierenplezier

Een betrouwbare en goede Boomer fokker vinden is helemaal niet gemakkelijk. Dierenplezier is een kennel met een nationale erkenning (HK 14102586)!

Alle puppies staan onder continu toezicht van onze dierenarts, ze worden ook ontwormd en ingeënt tegen de meeste virale ziektes.
We stellen hoge eisen aan de gezondheid van ons pups. De pups die wij te koop aanbieden worden steeds grondig gecontroleerd door een dierenarts en worden:

  • Ingeënt tegen de meest voorkomende virale ziekten,
  • Ontwormt,
  • Voorzien van een tatoeage of microchip,
  • Geregistreerd bij het BVIRH (Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden)
  • Voorzien van een Europees paspoort.

Aarzel niet ons te contacteren via info@dierenplezier.info, op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Boomer

Verzorging

Verzorging

Voeding

Voeding

Karakter

Karakter