Boomer Karakter

 


boomer pups te koop

Karakter van de Boomer

De Boomer is een echte gezinshond. Hij houdt van aandacht en vindt het leuk om bij zijn baasje te zijn. De trouwe viervoeter is vrolijk, komt goed overeen met kinderen en bovendien leergierig. Ook andere dieren in huis vindt deze hond helemaal prima. Zelfs met katten kan deze viervoeter goed opschieten. Lekker knuffelen, spelen en samen wandelen vindt de Boomer echt geweldig.

Boomers vinden het ook fijn om lekker te rennen: het liefst samen met hun baasje. Je doet hem dan ook een groot plezier door een dagje naar het strand te gaan en hier de hele dag samen te spelen. Het beestje kan ook prima zijn eigen plekje opzoeken in huis en even lekker een dutje doen dus hoef je gelukkig niet de hele dag door rond te rennen met jouw Boomer.

Boomers hebben niet snel schrik. Het hondje speelt het liefst met zijn baasje, maar kan eveneens met kinderen in de buurt spelen bijvoorbeeld. Waar je hier vooral op moet letten is dat de kleine Boomer niet onder de voet gelopen wordt bij wild spelen. Let daarom goed op als jouw trouwe viervoeter met andere mensen of andere honden speelt. Door de Boomer’s eigen enthousiasme kan het hondje nog wel eens in een gevaarlijke situatie terecht komen.

Omdat Boomers het belangrijk vinden om onderdeel uit te maken van jouw huishouden, zullen zij zich makkelijk aanpassen aan het gezin. Als een Boomer trouwens iets nodig heeft, zal het beestje dat namelijk niet snel aangeven, om zich maar zo goed mogelijk aan te kunnen passen binnen het gezin.
Houd daarom dus je beste vriendje goed in de gaten wanneer hij iets nodig heeft.

Boomer pups te koop

Een betrouwbare en goede Boomer fokker vinden is helemaal niet gemakkelijk. Dierenplezier is een kennel met een nationale erkenning (HK 14102586)!

Alle puppies staan onder continu toezicht van onze dierenarts, ze worden ook ontwormd en ingeënt tegen de meeste virale ziektes.
We stellen hoge eisen aan de gezondheid van ons pups. De pups die wij te koop aanbieden worden steeds grondig gecontroleerd door een dierenarts en worden:

  • Ingeënt tegen de meest voorkomende virale ziekten,
  • Ontwormt,
  • Voorzien van een tatoeage of microchip,
  • Geregistreerd bij het BVIRH (Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden)
  • Voorzien van een Europees paspoort.

Aarzel niet ons te contacteren via info@dierenplezier.info, op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Boomer

 

Ras

Ras

Verzorging

Verzorging

Voeding

Voeding