Boomer Voeding

 


boomer pups te koop

Voeding voor de Boomer

De Boomer hoort tot de kleine hondenrassen en heeft niet bepaald de neiging naar overgewicht. Toch is het handig om op het gewicht van je hondje te letten, aangezien hij een korte snuit heeft die voor ademhalingsproblemen kan zorgen.

Het is belangrijk om voeding die op jouw Boomer zijn behoefte is afgestemd, dat is namelijk de basis voor een goede start van een gezond hondenleven. Hierbij moet je vooral letten op een aangepast en evenwichtige verdeling van energie, mineralen en vitamines in het puppyvoer van je Boomer. Daarnaast hangt de hoeveelheid voer ook van de activiteit van je puppy af.

De hoeveelheid voeding voor je Boomer dient ook lieft altijd over meerdere maaltijden per dag verdeeld te worden. Let er bovendien ook op dat je hond altijd vers drinkwater binnen pootbereik heeft.

Boomer pups te koop

Een betrouwbare en goede Boomer fokker vinden is helemaal niet gemakkelijk. Dierenplezier is een kennel met een nationale erkenning (HK 14102586)!

Alle puppies staan onder continu toezicht van onze dierenarts, ze worden ook ontwormd en ingeënt tegen de meeste virale ziektes.
We stellen hoge eisen aan de gezondheid van ons pups. De pups die wij te koop aanbieden worden steeds grondig gecontroleerd door een dierenarts en worden:

  • Ingeënt tegen de meest voorkomende virale ziekten,
  • Ontwormt,
  • Voorzien van een tatoeage of microchip,
  • Geregistreerd bij het BVIRH (Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden)
  • Voorzien van een Europees paspoort.

Aarzel niet ons te contacteren via info@dierenplezier.info, op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Boomer

Ras

Ras

Verzorging

Verzorging

Karakter

Karakter