Boomer Verzorging

 


boomer pups te koop

Verzorging van de Boomer

De Boomer heeft er geen last van om geborsteld te worden. Sterker nog, de meeste Boomers vinden de aandacht die ze krijgen bij het borstelen juist heel fijn. Omdat je de Boomer makkelijk kan borstelen, heb je minder last van hondenharen in huis. Hoe vaker je jouw Boomer borstelt, des te schoner je huis blijft.
Om deze reden zijn Boomers zelfs geschikt voor mensen met een (lichte) hondenharen-allergie.

Waar je vooral op moet letten bij een Boomer is het schoon houden van de ogen en oren, dit kan je doen met lauw water. Door de ogen en oren regelmatig schoon te maken, voorkom je dat jouw Boomer infecties krijgt. Verder is het aangeraden om de haren bij de ogen af te knippen om te voorkomen dat de haren van jouw Boomer in zijn ogen komen, maar dit kan ook voor infecties en ontstekingen voorkomen.

Heb je een Boomer? Dan raden wij je aan om te achterhalen welke kruising je precies in huis hebt. Heb je achtergrondinformatie over de ouderdieren van je hondje, dan weet je meer over de eventuele aanleg voor gezondheidsproblemen.
Het is bovendien goed om te weten dat de Boomer sterker is dan de meeste rashonden. Dit komt vooral omdat het geen erkend ras is en dus minder last heeft van de gezondheidsproblemen die bij bepaalde rassen vaker voorkomen.

Boomer pups te koop

Een betrouwbare en goede Boomer fokker vinden is helemaal niet gemakkelijk. Dierenplezier is een kennel met een nationale erkenning (HK 14102586)!

Alle puppies staan onder continu toezicht van onze dierenarts, ze worden ook ontwormd en ingeënt tegen de meeste virale ziektes.
We stellen hoge eisen aan de gezondheid van ons pups. De pups die wij te koop aanbieden worden steeds grondig gecontroleerd door een dierenarts en worden:

  • Ingeënt tegen de meest voorkomende virale ziekten,
  • Ontwormt,
  • Voorzien van een tatoeage of microchip,
  • Geregistreerd bij het BVIRH (Belgische Vereniging voor Identificatie en Registratie van Honden)
  • Voorzien van een Europees paspoort.

Aarzel niet ons te contacteren via info@dierenplezier.info, op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Boomer

Ras

Ras

Voeding

Voeding

Karakter

Karakter