Bordeaux Dog Voeding

 

bordeaux dog

Voeding voor de Bordeaux Dog

Om gewrichtsproblemen of andere gezondheidsproblemen te voorkomen is een gezonde en evenwichtige voeding voor je Bordeaux Dog erg belangrijk.
Doordat hij wordt voorzien van de meeste belangrijke voedingsstoffen kan hij zich goed ontwikkelen en een lang en gezond leven leiden.

Bij een volwassen Bordeaux Dog moet het voer voldoen aan bepaalde voorwaarden, namelijk steeds een hoog vleesaandeel (70-80%) voor de levering van eiwitten en dergelijke, liefst geen tarwe, soja of andere onnodige vulstoffen. Het is ook aangeraden om zo min mogelijk suiker of andere zoetstoffen te geven en liefst vrij van kunstmatige smaakversterkers.

Het is bovendien ook aan te raden om de dagelijkse hoeveelheid voer over twee maaltijden per dag te verdelen. Je Bordeaux Dog zal snel wennen om op deze vaste voertijden te eten en het schooien tussen de maaltijden zal afnemen. Vers drinkwater moet steeds ter beschikking staan. Te veel snoepjes tussendoor moet je het best vermijden.

Bordeaux Dog hond kopen

Geïnteresseerd in bordeaux dog pups? Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal puppies en breed gamma.
U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.
Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Bordeaux Dog

Ras

Ras

Karakter

Karakter

Verzorging

Verzorging