Bouvier Karakter

 


bouvier

Karakter van de Bouvier

De Bouvier heeft een krachtige persoonlijkheid: hij is eigenzinnig en zelfverzekerd. Met andere woorden, hij is graag de baas… waardoor de hond niet aan te raden is voor onervaren hondeneigenaars.

Niettemin is de Bouvier een uitstekende gezinshond die ongetwijfeld voor veel gezelschap zal zorgen. De Bouvier kan goed opschieten met andere huisdieren en kinderen. Dit is te danken aan hun achtergrond als boerderijhond. Als gevolg hiervan is hij ook vrij beschermend, wat ideaal is voor een waakhond.

Bovendien geniet de Bouvier van het gezelschap van anderen. Hij zal waarschijnlijk niet veel vreugde tonen, maar van binnen is hij dolgelukkig met zijn gezin. Hij zal zijn liefde voor zijn baasje in stilte uiten door dichtbij in huis te blijven.

Bouvier hond kopen

Op zoek naar een Bouvier hond? Bij Dierenplezier hebben we regelmatig een nestje met Bouvier puppies. Houd onze website in de gaten of kom eens langs in onze hondenkennel in Boechout (Antwerpen).

U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.

Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren via info@dierenplezier.info, op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Bouvier

Ras

Ras

Voeding

Voeding

Verzorging

Verzorging