Bouvier Voeding

 


bouvier

Beweging en voeding voor de Bouvier

De Bouvier houdt zowel van ontspanning als van inspanning en activiteit. Het is afhankelijk van de omstandigheden. Zelfs als jouw Bouvier de hele dag wil blijven liggen, is het van cruciaal belang dat hij voldoende beweging krijgt. Maak dus regelmatig een wandeling, maar wees gewaarschuwd dat terugkeren van een modderige wandeling een behoorlijke boeltje kan zijn, vooral in de herfst. Je moet het vuil er dus bijnemen.

De Bouvier maakt een groeispurt door tussen de leeftijd van vier en zeven maanden. Dit vraagt om een goede voeding, vooral omdat de pup in deze periode vatbaarder is voor botziekten.
Om gewrichtsproblemen, maagrotatie of andere gezondheidsproblemen te voorkomen is een gezonde en evenwichtige voeding van je Bouvier erg belangrijk.
Het zorgt ervoor dat hij wordt voorzien van de meeste belangrijke voedingsstoffen zodat hij zich goed kan ontwikkelen en een lang en gezond leven heeft.

Bouvier hond kopen

Op zoek naar een Bouvier hond? Bij Dierenplezier hebben we regelmatig een nestje met Bouvier puppies. Houd onze website in de gaten of kom eens langs in onze hondenkennel in Boechout (Antwerpen).

U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.

Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren via info@dierenplezier.info, op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Bouvier

Ras

Ras

Verzorging

Verzorging

Karakter

Karakter