Bull Terrier

Herkomst

De bull terrier is in 1850 in Engeland ontstaan. Hij is een kruising van een bulldog en een terrier. Dit ras ziet er wat schrikwekkend uit maar is mits goede opvoeding en socialisatie, een heel lieve gezinshond.

Uiterlijk

De bullterrier is een middelgrote, behendige en zeer krachtige hond met een brede borst. Zijn uiterlijk maakt hem geschikt als vechthond. Hij komt in vele verschillende kleuren en heeft een strakke, korte en gladde vacht.
Ze zijn zeer energiek en hebben een soms onstuimig karakter wat typisch is voor de Terriër soort.

Verzorging

Bullterriers zijn zoals hun soortgenoten, honden die tegen een stootje kunnen. Ze hebben ook een goede weerstand. Hun vacht is zeer makkelijk te onderhouden, ze moeten namelijk enkel tijdens de ruifperiode geborsteld worden. Hun oren moeten wel regelmatiger proper gemaakt worden.

Interesse in Bull Terrier puppies?

Heb je interesse in onze Bullterriers puppies? Kom vrijblijvend langs in onze winkel te Boechout. Adres, contactinformatie en openingsuren kan u hier terug vinden. In onze winkel kan u kennis maken met onze Bullterriers puppies en uiteraard ook onze andere puppies. Dierenplezier is gespecialiseerd in puppies van diverse rassen.

Indien je nog vragen hebt over onze Bullterriers puppies kan u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of u kan ons contactformulier invullen.

Meer over de Bull Terrier

Verzorging

Verzorging

Voeding

Voeding

Karakter

Karakter