Bull Terrier Voeding

 

Voeding

Aan het gebit en het spijsverteringskanaal van een Bull Terrier is duidelijk te zien dat hij een carnivoor is, net als elke andere hond. Zorg ervoor dus voor dat vlees bovenaan de ingrediëntenlijst staat en dat het voer zo weinig mogelijk graan bevat, of je nu nat- of droogvoer kiest.

Droogvoer is goedkoper en handiger; zorg er alleen voor dat uw hond genoeg water drinkt om gehydrateerd te blijven. Natvoer bestaat voor ongeveer 80% uit water en is door zijn sterke geur beduidend populairder bij honden. Je kan natuurlijk ook afwisselen tussen nat- en droogvoer.

Als je kiest voor BARF (Biologically Appropriate Raw Food – “biologisch gepaste rauwe voeding”) en dus zelf hondenmaaltijden samenstelt, moet je je van tevoren goed informeren om ondervoeding te voorkomen, want je Bull Terrier heeft naast rauw vlees ook groenten, oliën, botten en kruiden in overeenkomstige hoeveelheden nodig.

Interesse in Bull Terrier puppies?

Heb je interesse in onze Bull Terrier puppies? Kom vrijblijvend langs in onze winkel te Boechout. Adres, contactinformatie en openingsuren kan u hier terug vinden. In onze winkel kan u kennis maken met onze Bull Terrier puppies en uiteraard ook onze andere puppies. Dierenplezier is gespecialiseerd in puppies van diverse rassen.

Indien je nog vragen hebt over onze Bullterriers puppies kan u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of u kan ons contactformulier invullen.

Meer over de Bull Terrier

Ras

Ras

Karakter

Karakter

Verzorging

Verzorging