Bull Terrier Karakter

 

Karakter

Bull Terriers zijn zeer slimme en goed opgevoede honden die graag willen werken en hun baasjes willen behagen. Ze zijn levendig, energiek en alert, maar ze kunnen rust vinden in een evenwichtige, harmonieuze omgeving.

Deze honden zijn krachtpatsers en kunnen nogal onaangenaam zijn. Het aangeven van grenzen is essentieel van jonge leeftijd tot jonge leeftijd tot jonge leeftijd. Een rustige en geduldige aanpak, evenals veiligheidstraining, zijn voor deze honden onmisbaar.
Dit ras kan al dan niet verwant zijn met de aangeslagen jachthonden, maar de bijbehorende instincten blijven sterk. Het gevolg is dat deze honden de neiging hebben om te speuren en te snuiven tijdens het lopen.

Bull Terriers zijn energieke honden die behoefte hebben aan beweging, mentale stimulatie en geestelijke stimulatie. Ze zijn daarom ongeschikt voor lange perioden van opsluiting in een kennel, hok, of buitenren.
Dit ras wordt niet aangeraden voor beginnende of onervaren hondeneigenaren, en het is niet geschikt als eerste hond(en).

Interesse in Bull Terrier puppies?

Heb je interesse in onze Bullterriers puppies? Kom vrijblijvend langs in onze winkel te Boechout. Adres, contactinformatie en openingsuren kan u hier terug vinden. In onze winkel kan u kennis maken met onze Bullterriers puppies en uiteraard ook onze andere puppies. Dierenplezier is gespecialiseerd in puppies van diverse rassen.

Indien je nog vragen hebt over onze Bullterriers puppies kan u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of u kan ons contactformulier invullen.

Meer over de Bull Terrier

Ras

Ras

Voeding

Voeding

Verzorging

Verzorging