Bull Terrier Verzorging

 

Verzorging

Bullterriers zijn zoals hun soortgenoten, honden die tegen een stootje kunnen. Ze hebben ook een goede weerstand. Hun vacht is zeer makkelijk te onderhouden, ze moeten namelijk enkel tijdens de ruifperiode geborsteld worden. Hun oren moeten wel regelmatiger proper gemaakt worden.

Wanneer erfelijke problemen genetisch van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven, is het raadzaam dat de fokker vooraf het DNA van de ouderdieren laat onderzoeken.
Ook als uw hond in goede gezondheid lijkt te verkeren, is het absoluut noodzakelijk dat u hem ten minste eenmaal per jaar voor controle naar de dierenarts brengt.

Interesse in Bull Terrier puppies?

Heb je interesse in onze Bullterriers puppies? Kom vrijblijvend langs in onze winkel te Boechout. Adres, contactinformatie en openingsuren kan u hier terug vinden. In onze winkel kan u kennis maken met onze Bullterriers puppies en uiteraard ook onze andere puppies. Dierenplezier is gespecialiseerd in puppies van diverse rassen.

Indien je nog vragen hebt over onze Bullterriers puppies kan u natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of u kan ons contactformulier invullen.

Meer over de Bull Terrier

Ras

Ras

Voeding

Voeding

Karakter

Karakter