Chow Chow Voeding

 

chow chow pup te koopVoeding voor de Chow Chow

Voedsel is een heel belangrijk punt dat bijdraagt ​​aan de gezondheid van je Chow Chow. En als je wilt dat jouw Chow Chow in goede fysieke conditie en vol energie is, is het essentieel om hem goed te voeren. Als hij goed wordt gevoed, heeft een Chow Chow een goed spierstelsel en betere articulaties.

Het is ook de hoeksteen van zijn gewicht: voedsel moet gezond en uitgebalanceerd zijn om zijn gewicht stabiel te houden. Dit is de essentiële voorwaarde om door de jaren heen niet zwaarlijvig te worden. Ten slotte heeft het dieet ook invloed op de botten, tanden en haren van uw Chow Chow. U moet heel voorzichtig zijn met het voedsel dat u wordt aangeboden.

Dat gezegd hebbende, droogvoer is het dieet dat door dierenartsen wordt aanbevolen voor Chow Chow. Ze zorgen ervoor dat uw Chow Chow gemakkelijk, snel en efficiënt kan worden gevoerd zonder risico op overdosering. Ze bieden een gezond, uitgebalanceerd dieet dat is aangepast aan zijn verwachtingen. Maar alleen als het droogvoer (brokken) van goede kwaliteit zijn.

Chow Chow fokker

Een eerlijke en betrouwbare Chow Chow fokker vinden is niet gemakkelijk. Dierenplezier is een hondenkennel met een nationale erkenning (HK 14102586)!

Al onze Chow Chow pups hebben een uitstekende gezondheid. Je kan bij ons dus met een gerust hart een Chow Chow puppy kopen. Alle puppies staan onder continu toezicht van onze dierenarts, ze worden ook ontwormd en ingeënt tegen de meeste virale ziektes.

Indien je nog vragen hebt over onze Chow Chow pups of andere puppies, contacteer ons vrijblijvend.

Meer over de Chow Chow

Ras

Ras

Karakter

Karakter

Verzorging

Verzorging