Franse Bulldog

 


franse bulldog

Karakter van een Franse Bulldog

Hoewel de Franse Bulldog er enorm stoer uitziet is hij heel zachtaardig. Hij brengt daarom ook het liefst veel tijd door met zijn baasje. De Franse Bulldog behoort dan ook tot de gezelschapshonden. Ook voor kinderen is dit een geschikte hond. Hij kan zich goed vinden in de onstuimige spelletjes van de kinderen maar zal nooit vijandig uit de hoek komen.

Hoewel hij er soms wat gevaarlijk uitziet zijn ‘aanhankelijk, trouw, intelligent en rustig’ de kernwoorden die de Frenchie het best omschrijven.
Kortom, als u houdt van een rustige hond en u veel tijd kan besteden aan uw hond, dan is de Frenchie een prima keuze.

Verzorging van een Frenchie

Het is belangrijk dat u voldoende belang hecht aan de verzorging van uw hond. Bij de Frenchie moet u veel aandacht besteden aan zijn vacht. Hij staat erom bekend veel rimpels te hebben in zijn gezicht . Deze rimpels moeten op regelmatige basis ingesmeerd worden om scheuren of droge rimpels te voorkomen.

Ook een dagelijkse borstelbeurt kan de Franse Bulldog zeker appreciëren. Ook al zijn ze kortharig, het is belangrijk dat de dode haren verwijdert worden. Ook zijn oren en nagels moeten regelmatig nagekeken worden.

Kom onze Frenchie pups bekijken in onze winkel

Bent u benieuwd naar deze stoere Franse Bulldog pups? Kom eens langs in onze winkel te Boechout. Wij zijn er zeker van dat één van deze pups uw hart kan veroveren.

Het is van groot belang dat uw puppy reeds beschikt over sociale vaardigheden. Daarom worden al onze puppies niet zomaar opgesloten. Bij ons hebben de puppies echt plezier. Ze lopen regelmatig rond in onze winkel waardoor ze erg sociaal zijn. Al onze puppies worden ook volledig gecontroleerd door een dierenarts, ze worden ontwormt en ingeënt tegen de meest virale aandoeningen. Uw hond wordt geïdentificeerd door middel van een microchip of tatoeage en zijn voorzien van een Europees paspoort.
Bovendien krijgt u van ons alle wettelijke garanties bij de aankoop van uw Franse Bulldog.

Wenst u eerst nog meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het nummer +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Franse Bulldog

 

Verzorging

Verzorging

Voeding

Voeding

Karakter

Karakter