Franse Bulldog Voeding

 


franse bulldog

Voeding voor een Franse Bulldog

Welk hondenvoer is nu precies het beste voor jouw Franse Bulldog? Allereerst is het verstandig om het gebruik van te veel koolhydraten te beperken. Een Frenchie mag best koolhydraten eten, maar een overschot is niet goed voor de Franse Bulldog. Hierdoor kan hij snel te dik worden. Honden die extreem veel beweging krijgen kunnen wel baat hebben bij een voeding die meer koolhydraten bevat.

Let ook op de vet-inname van de Franse Bulldog. Hoewel de Frenchie uiteraard wel gezonde vetzuren nodig heeft, is vetrijk hondenvoer beslist niet nodig voor Franse Bulldogs.

Het best kies je voor hondenvoer dat weinig of geen granen bevat. Graanvrij hondenvoer is tegenwoordig enorm populair.
Dat is niet helemaal zonder reden: het is namelijk ook erg gezond. Honden die neigen tot overgewicht kunnen het beste graanvrij hondenvoer voorgeschoteld krijgen.

Hondenvoer dat minder calorieën bevat is dus erg geschikt voor Franse Bulldogs. Daarnaast is het belangrijk dat je je Frenchie niet teveel snacks geeft. Het is natuurlijk niet erg om je Franse Bulldog zo nu en dan te belonen met een heerlijke snack. Denk er wel om dat je altijd kiest voor een gezond tussendoortje.

Kortom, als je een gezond eetpatroon combineert met voldoende beweging, ontspanning en liefde doe je je Franse Bulldog een groot plezier.

Kom onze Frenchie pups bekijken in onze winkel

Bent u benieuwd naar deze stoere Franse Bulldog pups? Kom eens langs in onze winkel te Boechout. Wij zijn er zeker van dat één van deze pups uw hart kan veroveren.

Het is van groot belang dat uw puppy reeds beschikt over sociale vaardigheden. Daarom worden al onze puppies niet zomaar opgesloten. Bij ons hebben de puppies echt plezier. Ze lopen regelmatig rond in onze winkel waardoor ze erg sociaal zijn. Al onze puppies worden ook volledig gecontroleerd door een dierenarts, ze worden ontwormt en ingeënt tegen de meest virale aandoeningen. Uw hond wordt geïdentificeerd door middel van een microchip of tatoeage en zijn voorzien van een Europees paspoort.
Bovendien krijgt u van ons alle wettelijke garanties bij de aankoop van uw Franse Bulldog.

Wenst u eerst nog meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het nummer +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Franse Bulldog

 

Ras

Ras

Verzorging

Verzorging

Karakter

Karakter