Franse Bulldog Karakter

 


franse bulldog

Karakter van een Franse Bulldog

Hoewel de Franse Bulldog er enorm stoer uitziet is hij heel zachtaardig. Hij brengt daarom ook het liefst veel tijd door met zijn baasje. De Franse Bulldog behoort dan ook tot de gezelschapshonden. Ook voor kinderen is dit een geschikte hond. Hij kan zich goed vinden in de onstuimige spelletjes van de kinderen maar zal nooit vijandig uit de hoek komen.

Hoewel hij er soms wat gevaarlijk uitziet zijn ‘aanhankelijk, trouw, intelligent en rustig’ de kernwoorden die de Franse Bulldog het best omschrijven.

De Franse Bullies hebben een sterk karakter, en zijn goede wakers. Maar de kleine mensenvriend is ook heel aanhankelijk, gevoelig en trouw. Een ideale metgezel!
Soms kan de Frenchie veel aandacht eisen en is hij aanhankelijk voor wat genegenheid. Niet enkel koppig dus, maar ook wel eens veeleisend. Daardoor zijn deze honden niet gelukkig als ze worden gescheiden van hun eigenaar.

Franse Bulldogs zijn zachtaardig, ook naar kinderen toe. Maar naar andere honden, kan hij wel eens scherp uit de hoek komen.
Deze honden zijn op zich makkelijk op te voeden, maar geduld en overtuigingskracht gepaard met een zachte aanpak, zijn een grote hulp.

Deze kleine Frenchies zijn stadshonden bij uitstek. Ze kunnen zich goed aanpassen aan kleinere leefruimtes, zoals een appartement.
Ook bij deze compacte krachtpatsertjes is het echter vanaf het begin goed opletten voor trekken aan de lijn tijdens het wandelen. Het is niet goed voor hun nek en rug, en niet leuk voor de eigenaar.

Kortom, als u houdt van een rustige hond en u veel tijd kan besteden aan uw hond, dan is de Franse Bulldog een prima keuze.

Kom onze Franse Bulldog pups bekijken in onze winkel

Bent u benieuwd naar deze stoere Franse Bulldog pups? Kom eens langs in onze winkel te Boechout. Wij zijn er zeker van dat één van deze pups uw hart kan veroveren.

Het is van groot belang dat uw puppy reeds beschikt over sociale vaardigheden. Daarom worden al onze puppies niet zomaar opgesloten. Bij ons hebben de puppies echt plezier. Ze lopen regelmatig rond in onze winkel waardoor ze erg sociaal zijn. Al onze puppies worden ook volledig gecontroleerd door een dierenarts, ze worden ontwormt en ingeënt tegen de meest virale aandoeningen. Uw hond wordt geïdentificeerd door middel van een microchip of tatoeage en zijn voorzien van een Europees paspoort.
Bovendien krijgt u van ons alle wettelijke garanties bij de aankoop van uw Franse Bulldog.

Wenst u eerst nog meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het nummer +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier. Wij vertellen u graag alles over onze Franse Bulldog.

Meer over de Franse Bulldog

 

Ras

Ras

Voeding

Voeding

Verzorging

Verzorging