Husky Voeding

 


Husky hond

Voeding voor de Husky

Huskies hebben vooral hondenvoer nodig met veel eiwitten, bij voorkeur afkomstig van dieren. Zorg ervoor dat het voer dat u uw Husky geeft voedzaam is en zo min mogelijk vulstoffen bevat, zoals maïs, tarwe en soja. Dit omdat Huskies niet de vraatzuchtige eetlust hebben zoals veel andere rassen. De Husky heeft vooral voer met calorieën nodig die boordevol voedingsstoffen zitten. Huskies zijn veel efficiënter in het verbranden van calorieën en het efficiënt gebruiken van voedingsstoffen, dus ze zijn gewend om relatief minder voedsel te eten dan andere honden van hun grootte.

Droge brokken bevatten de essentiële voedingsstoffen die uw hond nodig heeft in de juiste verhoudingen, zijn gemakkelijk op te bergen en gemakkelijk verkrijgbaar. De meeste dierenartsen raden een dieet aan dat bestaat uit 80% droogvoer en 20% natvoer of mager vlees en orgaanvlees.

Hoewel elke hond uniek is en op eigen tempo zullen bijkomen, mag uw Husky er tijdens deze eerste groeifase nooit te mollig of te zwaar uitzien. Huskies zullen vrij slungelig zijn en langzaam vol raken tijdens hun eerste groei jaar, dus molligheid kan een teken zijn dat ze te veel voeding krijgen of dat hun voedsel onnodige calorieën bevat.

Ben jij op zoek naar een Husky?

Als je op zoek bent naar een energieke, onafhankelijke en menslievende hond, kom dan zeker eens kijken naar onze Husky pups in onze puppykennel. Je kan er dan kennismaken met de schattige pups die jouw hart meteen zullen veroveren.

Onze kennel heeft een nationale erkenning (HK 14102586).

Je kan bij ons met een gerust hart een Husky puppy kopen want al onze pups worden hier zeer goed verzorgd. Ze staan allemaal steeds onder toezicht van de dierenarts en werden ingeënt tegen de meeste virale ziektes. Al onze puppies worden ook ontwormd.

Indien je nog vragen hebt over onze Husky pups of andere rassen, aarzel niet ons te contacteren via info@dierenplezier.info, op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Husky

Ras

Ras

Karakter

Karakter

Verzorging

Verzorging