Poedel Karakter

 


Karakter van de Poedel

De Poedel werd door zijn eigenaars eerder gezien als een accessoire dan als een metgezel. Maar zodra je wat tijd doorbrengt met uw Poedel zullen de stoffige stereotypen verdwijnen, sneller dan sneeuw voor de zon. Poedels zijn vriendelijk, intelligent, en houden van buitenactiviteiten. Ze vormen ook een sterke band met hun gezin en behoren tot de meest intelligente hondenrassen. Klein of groot, de Poedel schiet goed op met andere honden in het algemeen. Vreemden geven hem wel vaak een ongemakkelijk gevoel.

De gulden middenweg is dus de middelgrote poedel, die iets levendiger is dan de reuzenpoedel maar rustiger dan de toypoedel en de dwergpoedel. De regel wordt bevestigd door uitzonderingen. Door hun grootte hebben middelgrote poedels het voordeel dat ze u overal kunnen vergezellen. Bij het kopen van een puppy is het een goed idee om de ouders te leren kennen om meer over het karakter te weten te komen. Het jachtinstinct van een middelgrote poedel is meestal niet erg sterk.

Geïnteresseerd in Poedel puppies te koop?

Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal pups en breed gamma puppies te koop.

U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.

Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Poedel

 

Ras

Ras

Verzorging

Verzorging

Voeding

Voeding