Poedel Voeding

 


Voeding voor de Poedel

De Poedel heeft, net als elke andere hond, een voeding met een hoog vleesgehalte nodig, of het nu nat of droog is. Zorg er steeds voor dat vlees bovenaan de ingrediëntenlijst staat en dat de voeding weinig of geen granen bevat. De Poedel moet gewend zijn aan een vaste voederplaats waar hij ongestoord kan eten. Tot de Poedel de leeftijd van zes maanden bereikt, moet u hem drie tot vier keer per dag voeren. Twee maaltijden zijn voldoende voor oudere Poedels.

Traktaties en snacks moeten ook in het dagelijkse rantsoen worden opgenomen om te voorkomen dat je Poedel te zwaar wordt. Je kunt af en toe een paar stukjes rauw rundvlees aanbieden om het gebit van je Poedel te verzorgen, maar nooit varkensvlees! Natuurlijke kluiven, zoals gedroogde koeienoren, zijn ook goed voor de gezondheid van de tanden. Sommige hondeneigenaren trainen hun Poedel om hun tanden regelmatig te reinigen met een specifieke hondentandpasta; als dit goed wordt gedaan, is dit heel heilzaam. Zorg ervoor dat uw Poedel ten allen tijde toegang heeft tot water.

Geïnteresseerd in Poedel puppies te koop?

Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal pups en breed gamma puppies te koop.

U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.

Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Poedel

Ras

Ras

Verzorging

Verzorging

Karakter

Karakter