Schnauzer Karakter

 


schnauzer

Karakter van de Schnauzer

De levendige Schnauzer is vrij snel. Zijn atletisch vermogen en uithoudingsvermogen zijn zeer veeleisend. De Schnauzer eist voortdurend wandelingen en is een volhardende en atletische bal van energie die ontevreden is met een bankzitter levensstijl. Hij heeft voortdurend activiteit en beweging nodig.

De Schnauzer is een alleskunner die afwisseling eist en daar dol op is. Voor de Schnauzers is voor niets te veel, of het nu gaat om lange wandelingen, uitdagende zoekspelletjes of uitbundige apport trainingen. In sport en spel laat hij zich regelmatig van zijn energieke en geestige kant zien.

De Schnauzer is aanhankelijk en liefdevol. Hij zal altijd uw trouwe vriend zijn en met u meereizen en volgen, waar u ook heengaat. Bovendien brengt hij graag tijd door met gezinnen met jonge kinderen, omdat hij zich daar vrijelijk kan uitleven van zijn speelse kant. Voor een Schnauzer is een duidelijke en constante opleiding cruciaal en noodzakelijk. De Schnauzer pup heeft een stevige hand nodig om hem te leiden en zijn grenzen vast te stellen, anders zal hij de controle overnemen.

Schnauzer honden

Geïnteresseerd in Schnauzer honden? Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal puppies en breed gamma.
U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.
Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer info over Schnauzers

Ras

Ras

Voeding

Voeding

Verzorging

Verzorging