Schnauzer Voeding

 


schnauzer

Voeding

De Schnauzer is geen kieskeurige eter of fijnproever, hij heeft geen overdreven verwachtingen. De Schnauzer heeft niet altijd een bepaald dieet nodig. Net als bij andere hondenrassen is de kwaliteit van het voer van invloed op de gezondheid. Een gevarieerde en voedzame voeding is daarom altijd aan te bevelen. Serveer vlees altijd met heilzame kruiden en veel groenten om een evenwichtige voeding te bevorderen. Zorg ervoor dat de maaltijd die u kiest voedzaam is en makkelijk te verteren.

Over het algemeen is het eten van natvoer een tamelijk ongemakkelijke en frustrerende ervaring voor Schnauzers. Dit is te wijten aan het feit dat het voedsel vaak in zijn baard blijft hangen. Houd daarom best altijd wat keukenpapier bij de hand, zodat u na de maaltijd de etensresten snel kunt wegvegen. De Schnauzer heeft nooit gebrek aan energie, daarom kunnen geschikte speeltjes van natuurlijk rubber allerlei beloningen bevatten.
Hierop kan uw levendige Schnauzer kauwen om zich uit te leven. Dit levert hem tegelijkertijd een goede training en een gebitsreiniging op.

Schnauzer honden

Geïnteresseerd in Schnauzer honden? Dierenplezier staat bekend om hun grote aantal puppies en breed gamma.
U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen.
Naast onze specialiteiten (Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies) hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppy’s.

Aarzel niet ons te contacteren op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer info over Schnauzers

Ras

Ras

Karakter

Karakter

Verzorging

Verzorging