Shar-pei Voeding

 


Shar-pei honden

Voeding voor de Shar-pei

De levensduur, het gewicht, en de activiteit hebben allemaal invloed op het dieet van uw Shar-pei. De voeding voor de Shar-pei is niet ingewikkelder dan die van andere rassen. U moet er wel steeds voor zorgen dat het vlees dat uw Shar-pei geeft, evenwichtig en van hoge kwaliteit is. De belangrijkste bestanddelen van het dieet voor een Shar-pei zijn de eiwitten.

Het is echter niet aangeraden om deze bron van energie in overmaat te geven aan jouw Shar-pei. Een Shar-Pei kan namelijk geen overtollig eiwit uitscheiden. Dit kan leiden tot gewricht- en nieraandoeningen.

De Shar-Pei heeft een matig bewegingsvermogen maar heeft af en toe moeite om buiten te komen. De Shar-pei vindt ons klimaat aanvankelijk iets te nat. Het nadeel is dan ook dat in onze regio’s de Shar-pei gevoeliger is voor overgewicht. Verdeel daarom zijn dagelijkse voeding over 2 porties verspreid tijdens de dag.

Shar-pei honden

Heb je interesse in een Shar-pei hond? Deze rashond is één van onze specialiteiten. Kom langs in onze puppykennel en kom kennis maken met onze lieve Shar-pei puppies. Onze kennel heeft een nationale erkenning (HK 14102586).
Bij aankoop van een Shar-pei pup mag u zeker zijn van een gezonde pup. Alle pups staan steeds onder toezicht van onze dierenarts, ze worden geënt tegen de meest virale ziektes en worden ontwormt.

Heeft u nog vragen over de Shar-pei of onze puppies? Contacteer ons vrijblijvend.

Meer over de Shar-pei

 

Ras

Ras

Verzorging

Verzorging

Karakter

Karakter