Weimaraner Voeding

 

weimaraner hondVoeding voor de Weimaraner

Zorg voor uw Weimaraner steeds voer van hoge kwaliteit in plaats van aan kilocalorieën en andere goedkope vervangingsmiddelen. Want net als bij mensen is een gezonde, evenwichtige voeding noodzakelijk voor zowel een fit lichaam als een fitte geest.

Door uw Weimaraner gezond voedsel te geven, kunt u hem helpen zijn actieve geest te behouden en tegelijkertijd de gezondheid van zijn botten, spieren, tanden en andere vitale organen op peil te houden.

Natuurlijk functioneert een gezonde voeding alleen in combinatie met de juiste hoeveelheid activiteit, dus zorg altijd voor een evenwichtige balans tussen die twee.

Wilt u graag een Weimaraner hond?

Ondanks dat een Weimaraner heel wat opvoeding nodig heeft en zijn energie kwijt moet kunnen, is het een zeer aan te bevelen hond. Hij heeft zoveel voordelen en doet het woord hondstrouw alle eer aan. Ook is hij heel vriendelijk en zacht wanneer goed opgevoed.

Een Weimaraner hond kopen of bezichtigen? Eén Adres! Onze hondenwinkel bevindt zich centraal in België te Boechout, provincie Antwerpen.
Wij staan u erg graag bij met advies, stel dus zonder aarzelen al uw vragen ter plekke of via mail of telefoon.

U kan ons bereiken op +32 474 64 01 39 of via ons contactformulier.

Meer over de Weimaraner

 

Ras

Ras

Verzorging

Verzorging

Karakter

Karakter